Aanmelden
 
 zevergem.org 

  Skip Navigation LinksStartpagina > De Parochie > De Wereldwinkel > 30/09/2001

De Wereldwinkel 30/09/2001

De Mensen van de wereldwinkel hebben terug hun beste beentje voorgezet om er een gezellig samenzijn van te maken. Zo zie je maar dat gezelligheid ook met eerlijke producten kan.

   

Dank aan iedereen die steunde ! ! !

Dank aan alle parochianen en sympathisanten en medewerkers die hun steentje bijdroegen om deze actie te doen slagen door het kopen van prijseerlijke producten.

We verzamelden het mooie bedrag van 60 000 BEF. De (Zevergemse) parochiegemeenschap voelde zich solidair en steunde op die manier de missiewerken van onze Zevergemse pater, Bertrand De Vetter, in Brazilië.

Een zeker procent van dit bedrag gaat naar zijn “thuishaven” in Curitiba (Brazilië).

Ook een woordje van dank aan Pater De Vetter voor zijn boeiende getuigenis tijdens zijn afscheidsviering. Het doet deugd om samen te werken voor een goed doel, nl. “de ontwikkelingsproblematiek van de derde wereld te steunen”.

Tenslotte ook een warm applaus voor de bereidwillige medewerkers.

Bedankt! En … tot volgend jaar!

NB. Wereldwinkel De Pinte zoekt nog vrijwillige medewerkers om op woensdagnamiddag de winkel open te houden. Geïnteresseerden kunnen voor info terecht bij Geert Benoit en Lieva Breda, H. Consciencelaan 18, De Pinte (tel. 09/282.97.08).

Wereldwinkel De Pinte Zevergem, Baron de Gieylaan 27 (parochiaal centrum) - de winkel is toegankelijk op zaterdag van 9 tot 18 uur en op woensdag van 11 tot 18 uur.Copyright 2001-2008 - www.zevergem.org © Jean Paul Mertens.
Voor meer inlichtingen betreffende deze site: webmaster@zevergem.org

 Deze site is reeds maal bezocht sedert 28/04/2001